Meny
MENU

Jaktstøvler og Turstøvler

Jaktstøvler og turstøvler fra kjente merkenavn som Alfa, Mammut, Viking og Salomon finner du hos Friluftsmagasinet.

Vi har valgt å kalle de høyeste støvlene for jaktstøvler da en jeger ofte beveger seg i all slags terreng, gjerne over våte myrer, bratte lier og over lyng og stein. Dette setter store krav til støvlenes slitestyrke, grep i såle, vekt og passform. Jaktstøvlene fra Alfa og Viking har supert grep i sålen, de er robuste og gir ypperlig støtte til ankelen. Støvlene du finner i kategorien jaktstøvler kan selvsagt brukes på tur også, spesielt om du har en tyngre tursekk eller beveger deg i all slags terreng. På samme måte kan du selvsagt bruke støvlene i kategorien turstøvler til jakt.

Turstøvlene er lavere enn støvler til jakt og gjerne lettere. Mange av turstøvlene er også produsert i syntetisk materiale slik at de skal være lettest mulig.

Enten du skal på jakt eller tur er kanskje gode støvler som passer dine føtter, det aller viktigste utstyret for en vellykket tur.

Om det er turstøvler eller jaktstøvler du er ute etter finner du et stort utvalg her hos oss. Se også utvalget av såler, impregnering og sokker.

Del