Meny
MENY
friluftsmagasinet-trondheim-tiller.jpg

Friluftsmagasinet Trondheim

Vi åpnet vår butikk på Tiller, rett utenfor Trondheim i 2008. Her får du alltid god hjelp fra ivrige jegere, fiskere og friluftsfolk. Du finner stort sett det samme gode utvalget av våre egne produkter fra Dovrefjell og Spotec samt alle våre produkter fra kjente merkenavn. Vi har det alt du trenger til jakta, fisketuren og friluftslivet.

I butikken i Trondheim finner du også en stor fiskeavdeling med hovedfokus på ørret, laks og havfiske med kvalitetsutstyr fra Normark, Seeberg, Pure Fishing, Ove’s sportsfiske, Sølvkroken og enda noen til.

Vi er så heldige og sette mye av utvalget på fiskeutsyret selv. Dette gjør til at vi har mange godbiter som ikke finnes overalt, for eksempel RR håndlagde wobblere i custom farger fra Lasse Pauhe i Finland, som er spesialbestilt etter våre ønsker.

Mark har vi året rundt og maggot tar vi inn når isen begynner å legge seg. Vi fisker mye selv og vet hvor viktig det er å ha god kvalitet på agnet.

Ønsker du fiskekort for bymarka eller Jonsvatnet-området selger vi dette på Tofas sine områder, og laksefiske i Nidelva i Fossumhølen og Tilfredset for TJFF.

Vi er en gjeng med ivrige jegere, fiskere og toppturfantaster  med “Turan som tælle” som motto. Så er det noe du lurer på, ønsker vi deg hjertelig velkommen innom for en prat og en trivelig handel.

Velkomment til Friluftsmagasinet på Tiller i Trondheim!

Kontakt oss:
Epost: trondheim@magasinet.no
Telefon: 72 88 83 33

 

Åpningstider:
Man – fre: 10:00 – 17:00
Torsdag: 10:00 – 19:00
Lørdag: 10:00 – 16:00

 

Besøksadresse:
Ivar Lykkesvei 6B
7075 Tiller
Gratis parkering!

Lukk
Handle for 1500 kroner mer og få gratis frakt!
Gjelder klimanøytral servicepakke
(levert til nærmeste utleveringssted)
0 av 1500