Meny
MENY

Reklamasjon


Det er aldri gøy når en vare du har kjøpt ikke holder den kvaliteten både du og vi forventer, eller om det mangler noe på varen du har kjøpt. Dessverre så skjer dette enkelte ganger og vi ønsker derfor å hjelpe deg så godt som mulig og så raskt som mulig. Følg våre retningslinjer som er beskrevet under og en eventuell reklamasjon vil løses på best mulig måte.

Dersom det er en feil eller mangel ved varen må du så snart som mulig melde fra til oss om dette etter at feil/mangel oppdages.

Du har to års reklamasjonsrett fra kjøpsdato ved produksjonsfeil. Reklamasjonretten dekker ikke feil forårsaket av feil bruk, normal slitasje eller aldring av produktet.

Ved reklamasjon må produktet sendes i retur til oss, men ta kontakt med oss på retur@magasinet.no før du sender varen.

Bruk vår elektroniske returportal dersom du skal sende oss varen. Dette gjør det enkelt for deg og sikrer en rask behandling hos oss. Du får også mulighet til å skrive ut en fraktetikett som du fester utenpå pakken.

Vi behandler reklamasjonen så raskt vi kan ihht våre rutiner. Enkelte ganger må vi sende produktet til vår leverandør for videre utredning. I disse tilfellene vil det ta noe lengre tid å behandle saken. Vi forbeholder oss retten til å utbedre/reparere samme feil på varen inntil t0 ganger før kjøpet kan heves.

Du kan lese mer om angrerettsloven og reklamasjonsrett på www.forbrukerradet.no.

Ved service og/eller reklamasjon på produkter fra Garmin anbefaler vi at produktet sendes direkte til Garmin Norge for raskest behandling. Ta kontakt med Garmin Norge for reparasjon/reklamasjon/service. Se www.garmin.no for mer informasjon.

Husk og oppgi kontonummer dersom reklamasjonen blir godkjent og du ønsker pengene tilbake.

Produkter som returneres skal være rene/nyvaskede. Skitne produkter returneres ubehandlet fra Friluftsmagasinet AS for innsenders regning.

Forbrukerkjøpsloven gjelder for våre produkter, dvs 2-5 års reklamasjonsrett. Se også forbrukerrådet for mer informasjon angående reklamasjon.

Returadresse:
Friluftsmagasinet AS
Dråpen 18
3000 Drammen

Lukk
Handle for 1500 kroner mer og få gratis frakt!
Gjelder klimanøytral servicepakke
(levert til nærmeste utleveringssted)
0 av 1500