Meny
MENY

Friluftsmagasinet

Jakt, fiske og friluftseksperten siden 1991.


Friluftsmagasinet er en av Norges mest erfarne forhandlere av jakt, fiske -og friluftsutstyr. Hos oss har vi ekspertise på de aller fleste felt innenfor friluftsliv. Enten du trenger nye støvler til kveldsturene med hunden, jaktklær for drømmejakta, fiskeutstyr til ferskvann og sjø eller du trenger funksjonelle klær til en aktiv hverdag.

Vi bruker vår egen erfaring og ekspertise til å veilede deg, ta inn produkter vi vet fungerer og til å utvikle nye produkter under våre egne merkevarer Dovrefjell og Spotec. Vi benytter oss også av objektive produkttestere for å utvikle vårt produktsortiment.

Våre butikker finner du i Drammen, på Tiller utenfor Trondheim, i Åsane i Bergen og på Furnes utenfor Hamar.
Du finner alle våre produkter, brukerveiledninger, tips og triks og produkttester her på magasinet.no.
Om du bestiller i vår nettbutikk sender vi pakken hjem på døren din, til ditt nærmeste postkontor/post i butikk eller du kan bestille på nett og hente i en av våre butikker.
Våre flittige kollegaer på lageret i Drammen plukker og pakker din bestilling så raskt og effektivt slik at du får bestillingen din så kjapt som mulig.

Vi er lette å kontakte og svarer på alle dine spørsmål på chat, telefon, epost eller på Facebook. Ta kontakt dersom vi kan hjelpe deg med noe!

Dovrefjell og Spotec er våre egne varemerker som vi er veldig stolte av. Disse kjennetegnes som best mulig kvalitet til best mulig pris, rett fra fabrikk uten fordyrende mellomledd. Siden 1997 har våre produkter under merkenavnet Dovrefjell blitt utviklet etter grundig testing og designet for jakt, fiske og friluftsliv.

Velkommen til en trivelig handel hos Friluftsmagasinet!

Lukk
Handle for 1500 kroner mer og få gratis frakt!
Gjelder klimanøytral servicepakke
(levert til nærmeste utleveringssted)
0 av 1500