Meny
MENY

Klikk og Hent


På de aller fleste av våre produkter kan du velge Klikk & Hent. På produktsidene finner du en meny og en knapp som heter Klikk & Hent. Her ser du i hvilke av våre butikker den aktuelle varen er tilgjengelig i. Velg den av våre butikker du ønsker å hente varen i og følg anvisningene. Du vil da få en SMS fra butikken straks varen er klar til henting. Vi holder av varen i 5 virkedager slik at du har tid til å komme innom å hente varen din. I våre butikker får du selvsagt all den hjelp og veiledning du trenger før du betaler varen i butikken.

Se åpningstider og butikkinformasjon her.

NB! Dersom du ønsker og handle ammunisjon, luftvåpen og våpentilbehør velger du leveringsalternativet "Hent i en av våre butikker" i kassen. Disse varene må er kun tilgjengelig med betalingsmåten faktura i kassen på magasinet.no. Når du har fullført handelen blir varene sendt til en av våre butikker fra vårt hovedlager. Butikkene får varer fra hovedlager 1-2 ganger i uken.


Velg et av alternativene under "Hent i en av våre butikker" i kassen dersom du ønsker å bestille og hente ammunsjon, luftvåpen, våpentilbehør mm i en av våre butikker.