Meny
MENY

Hvordan handle ammunisjon på magasinet.no


I nettbutikken finner du et stort utvalg av ammunisjon til rifle, hagle, salongvåpen og luftvåpen. Vi har patroner til jakt og trening fra de kjente merkevarene.

Dersom du ønsker å handle ammunisjon i nettbutikken må du huske å sende oss gyldig ID og våpenkort til post@magasinet.no.

Når du handler ammunisjon vil du få mulighet til å betale med Klarna Faktura og du må derfor legge inn ditt personnummer. Dette er en trygghet for oss som selger ammunisjon. Kortbetaling er ikke tilgjengelig ved kjøp av ammunisjon.

I tillegg til våre standard fraktvalg som servicepakke, bedriftspakke og hjem på døren kan du velge å få pakken sendt til en av Friluftsmagasinets butikker slik at du kan hente pakken der. Velger du å hente pakken i en av våre butikker er frakten kostnadsfri.

Du kan også velge Bring Oppkrav i kassen og betale pakken når du henter den på ditt postkontor/post i butikk.

Hent ammunisjon, luftvåpen og våpentilbehør i en av våre butikker

Dersom du ønsker og handle ammunisjon, luftvåpen og våpentilbehør og å hente dette i en av våre butikker velger du leveringsalternativet "Hent i en av våre butikker" i kassen.

Disse varene må betales i nettbutikken og er kun tilgjengelig med betalingsmåten Klarna Faktura i kassen på magasinet.no.
Når du har fullført handelen blir varene sendt til en av våre butikker fra vårt hovedlager.
Butikkene får varer fra hovedlager 1-2 ganger i uken og du blir kontaktet av butikken når varen er klar til henting.

Velg et av alternativene under "Hent i en av våre butikker" i kassen dersom du ønsker å bestille og hente ammunsjon, luftvåpen, våpentilbehør mm i en av våre butikker:

Lukk
Handle for 1500 kroner mer og få gratis frakt!
Gjelder klimanøytral servicepakke
(levert til nærmeste utleveringssted)
0 av 1500