Meny
MENY

Ytterplagg

For å trives ute i vær og vind er det viktig med klær som tåler dette. Hos oss finner du turklær og jaktklær og til deg som liker behagelige og funksjonelle plagg til hverdag og fritid. Du finner fritidsklær fra kjente merkenavn som Aclima, Härkila, Hestra og Mammut . Du vil også finne klær fra vårt eget varemerke Dovrefjell. Utviklet og testet av og for aktive jegere, fiskere og friluftsmennesker.

Siden 1997 har Friluftsmagasinet utviklet og produsert jaktklær for norske forhold under varemerket

Hos oss finner du jakker til tur, fritid, jakt, fiske og friluftsliv. Du finner jakker for de ekstreme værforhold og ja..

Vi har et utvalg av turbukser og fritidsbukser, jaktbukser og bukser til fisketuren. Du finner bukser med og uten vanntett me..

På de varmeste dagene er ofte greit med shorts på tur. Hos oss finner du et utvalg av tøffe og behagelige ..

Her finner du alle typer luer, capser, hals og hatter for jakt, fiske og friluftsliv. Eller om du trenger funksjonelle og t&o..

Her finner du votter, hansker og vanter til jakt, fiske, friluftsliv og til hverdagsbruk. Vi tilbyr ullvotter, ullvanter og h..

Noen ganger kan et skikkelig gummiert regntøy være den beste løsningen i ruskeværet. Hos oss finner du regnjakker og regnbuk..

Lukk
Handle for 1500 kroner mer og få gratis frakt!
Gjelder klimanøytral servicepakke
(levert til nærmeste utleveringssted)
0 av 1500