Meny
MENY

Jakt

Siden 1991 har Friluftsmagasinet utviklet og produsert klær og utstyr til jegeren med fokus på kvalitet og funksjonalitet til en fornuftig pris under vårt eget merkenavn Dovrefjell. Siden starten har vi også tatt inn jaktutstyr fra kjente merkenavn for å gjøre utvalget komplett. Vi har jaktradio fra kvalitetsmerket Icom, kanskje norges mest solgte jaktradio? Vi har GPS og hundepeilere fra Garmin. Vi har alt du trenger til våpen og skyting, et stort utvalg av ammunisjon til rifle, hagle og salongrife fra Norma, Federal, Sellier & Bellot og Rottweil. Når viltet er felt har vi produkter for slakting og behandling av kjøtt, vakuumpakkere og pølsestappere fra Sportman Valley, kjøttkverner fra Trespade og slaktesett, kniver og utstyr fra Outdoor Edge.

Friluftsmagasinet har et stort utvalg av ammunisjon til rifle, hagle, salongrifle og luftvåpen fra kjente produsenter s..

Her finner du utstyret du trenger til jakta og til våpenet ditt. Ammunisjon fra kjente merkenavn som Norma, Federal, Se..

Vi i Friluftsmagasinet er ivrige jegere og vet hvor mye elektroniske hjelpemidler betyr for jakta - og at utstyret virker.

Når viltet er felt må det behandles riktig for å ta vare på de flotte råvarene. Her har vi kniver og slakteutstyr fra Helle..

Jegere setter store krav til utstyr og klær. Hos Fr..

Lukk
Handle for 1500 kroner mer og få gratis frakt!
Gjelder klimanøytral servicepakke
(levert til nærmeste utleveringssted)
0 av 1500