Meny
MENY
NYHET

Garmin Alpha 200i og T5 hundepeiler

10 999,-

Lagerstatus: 10+ på hovedlager

Varenummer: 53185

Eller hent i butikk

Sjekk lagerstatus i butikk
  • local_shippingRask levering
  • access_time100 dagers angrerett
  • replayGratis bytte og retur
  • Få først. Betal senere.
Beskrivelse

Detaljer

Garmin Alpha 200i og T5 hundepeiler.

Avansert hundesporing - for flere hunder, bedre kontroll og bedre sikkerhet!

Spor og tren opp hundene dine med Alpha 200i-systemet, som har inReach Iridium-satelittteknologi, en sollysvennlig 3,5 tommers kapasitiv berøringskjerm og et brukervennlig design med seks knapper.

Batteritid: opptil 20 timer. Opptil 15 timer med inReach-teknologi aktivert.
Rekkevidde: opptil 14,5 km med T5 hundeenhet, opptil 6,5 km med T5mini hundeenhet.

Følg med på hundene
Overvåk opptil 20 hunder fra opptil 14,5 km unna (avhengig av hundeenheten) med en oppdateringshastighet på 2,5 sekunder.

Hundeliste/Gruppeadministrasjon
Behold inaktive hunder på hundelisten din, og administrer aktive grupper slik at du ikke trenger å legge til eller fjerne hunder for hver jakt.

Pro view-kompass
Pro View-kompassmoduset gir deg enkel og lett tilgjengelig sporing som viser i hvilken retning og hvor langt unna hundene dine er. Den viser også om en hund følger et bytte i et tre eller tar stand.

Støtte for multi-GNSS
Få tilgang til flere globale navigasjonssatellittsystemer (GPS og Galileo) for å spore hundene dine mer nøyaktig enn med GPS alene.

Topoactive Europe-kart
De forhåndslastede TopoActive Europe-kartene våre har detaljert visning av terrengkonturer, topografiske høyder, fjelltopper, parker, kystlinjer, elver, innsjøer og geografiske punkter.

Birdseye-satelittbilder
Last ned Birdseye-satelittbilder rett til den håndholdte enheten for å få bedre visning av ruter, stier, klaringer og mye annet.

Navigasjonssensorer
En barometrisk høydemåler gjør at du kan overvåke stigninger og nedstigninger nøyaktig og se kortsiktige endringer i lufttrykket, og med det innebygde 3-aksede elektroniske kompasset og vippekompensasjon kan du alltid se kursen din ? enten du beveger deg eller ikke.

Se alt
Den sollysvennlige 3,5-tommers kapasitive berøringsskjermen gjør det enkelt å se og bruke kart, hundedata med mer.

Batterikapasitet
Det utskiftbare batteriet varer i opptil 20 timer eller opptil 15 timer med inReach-teknologi aktivert.

Toveis meldingsfunksjon
Utveksle tekstmeldinger med venner, legg ut noe på sosiale medier eller kommuniser fra inReach til inReach i felten (satellittabonnement kreves).

Interaktiv SOS-funksjon
Hvis det oppstår en nødssituasjon, kan du sende en interaktiv SOS-melding til GEOS, et profesjonelt døgnåpent globalt overvåkningssenter (satellittabonnement kreves).

Posisjonsdeling
Spor posisjonen din, og del den med dem der hjemme eller ute i feltet, slik at de kan se fremgangen din eller finne enheten din for å få GPS-posisjonen din med mer (satellittabonnement kreves).

100% globalt Iridium-satellittnettverk
I stedet for å være avhengig av mobildekning overføres nå meldingene dine, SOS-varsler og sporing via det globale Iridium-satellittnettverket (satellittabonnement kreves).

Vekt håndenhet: 280 gram med standard antenne og batteri.
Batteri håndenhet: Oppladbart litiumbatteri (inkludert).
Skjermstørrelse: 3,5''.
Rekkevidde med T5 hundeenhet: opptil 14,5 km.
Rekkevidde med T5mini hundeenhet: opptil 6,5 km.

Alpha 200i benytter samme type oppladbart batteri som Garmin Alpha 100 håndenhet.

Leveres med:
Alpha 200i håndenhet med oppladbart batteripakke.
T5 hundeenhet med oppladbart batteri.
Oransje halsbåndrem.
Belteholder, nettadapter, ladekabel til T5, USB-kabler (mikro og mini).

OBS: Alpha 200i kan ikke settes i Astro-modus, slik Alpha 100 og 50 kan.

Les brukerveiledningen her..

Les om satellittabonnement her..

Se statistikk og spor målene dine i Garmin Connect appen - last den ned til din smarttelefon fra AppStore eller Google Play her..

T5 hundehalsbånd

Garmin T5 hundehalsbånd er utviklet for å optimalisere jakt med hund. Enheten er robust og vanntett ned til 10 meter, VHF antennen leveres i massiv flettet stålvaier og satelittmottakeren med en kombinert GPS/GLONASS-mottaker som er plassert oppe på hundens hals.

Dette avanserte hundesporingssystemet finner satelittsignalet raskt og hundehalsbåndet beholder signal selv i tett skog eller vanskelig terreng.

T5 har en oppdateringsfrekvens på ned til 2,5 sekunder (Alpha). Oppdateringshastigheten kan når som helst endres etter ønske via Alpha enheten. Har du aktivert Rescue modus endres oppdateringsfrekvensen automatisk til hvert 2 minutt når batterikapasiteteten er under 25%.
Ett fulladet batteri har kapasitet opptil 48 timer, avhengig av oppsett.

T5 hundehalsbåndet gir mulighet for jeger til å kommunisere med hunden via vibrasjon eller tone. T5 inneholder også LED-lys som kan aktiveres fra Alpha håndenheten (VHF) eller Astro 320 (via ANT+ på Astro). LED-lampen er synlig opptil 100 meter i nattemørke.

T5 er kompatibel med Alpha 50, Alpha 100, Alpha 200i og Astro 320. Det er derimot ikke mulig å benytte enhetene samtidig med samme T5 halsbånd. Ved bruk mot Astro 320 utelukkes visse funksjoner og håndenheten må oppgraderes med nyeste programvare.

Les brukerveiledningen til T5 hundeenhet her..

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Garmin
EAN 753759263188
Produktomtaler
Reviews
Lukk
Handle for 1500 kroner mer og få gratis frakt!
Gjelder klimanøytral servicepakke
(levert til nærmeste utleveringssted)
0 av 1500