Meny
MENY
BESTSELGER

Garmin 64s GPS

Varenummer: 37104
2 795,-

Eller

Lagerstatus: 1-4 på lager

Sjekk lagerstatus i butikk
 • access_time100 dagers angrerett
 • local_shippingLevering 3-6 dager
 • replayGratis bytte & retur
 • Beskrivelse

  Detaljer

  Garmin 64s - bestselgende GPS, full av muligheter.

  GPSMAP 64s-GPS har en 2,6 tommers fargeskjerm som kan leses av i solskinn, og en høysensitiv GPS- og GLONASS-mottaker med quad helix-antenne som sikrer overlegen signalstyrke.
  Den robuste og vanntette GPSMAP 64s leveres med barometrisk høydemåler og elektronisk kompass med tre akser.
  Den kan kobles trådløst til smarttelefonen din, slik at du kan få sporing i sanntid og smart varsling.²

  Behold dekningen.
  Med sin quad helix-antenne og høysensitive GPS- og GLONASS-mottaker finner GPSMAP 64s posisjonen din raskt og presist, og den opprettholder den selv i tett skog og dype daler.
  Fordelen er åpenbar - uansett om du befinner deg i en dyp skog eller bare nær høye bygninger og trær, kan du stole på at GPSMAP 64s hjelper deg med å finne veien når du trenger det som mest.

  Finn retningen.
  GPSMAP 64s har et innebygd elektronisk kompass med tre akser og vippekompensasjon, slik at den viser riktig retning selv når du står i ro og ikke holder den vannrett.
  Den barometriske høydemåleren registrerer endringer i lufttrykket for å fastslå nøyaktig høyde over havet, og den kan til og med brukes til å registrere lufttrykk over tid, noe som gjør at du kan forutsi mulige væromslag.

  Hold kontakten.
  Nå kan du dele friluftsopplevelsene dine med familie og venner på direkten - bare koble GPSMAP 64s til smarttelefonen og ta i bruk sporing i sanntid og Garmin Connect.
  Med smart varsling kan du ta i mot e-post, tekstmeldinger og varsler trådløst fra din kompatible iPhone® 4s eller nyere.
  Hold kontakten mens din dyrebare iPhone ligger trygt i ryggsekken.

  Stol på Garmin.
  Den håndholdte GPSMAP 64s er en sann utendørsekspert - alle dens funksjoner er laget for å takle de hardeste og mest utfordrende miljøene.
  For å sikre førsteklasses lesbarhet under alle forhold har GPSMAP 64s en lyssterk 2,6 tommers fargeskjerm som kan leses av i solskinn og er lett å betjene med hansker i alle typer kalde, våte og ujevne omgivelser, takket være det knappebaserte brukergrensesnittet.
  Og med det doble batterisystemet får du friheten til å velge mellom å bruke en batteripakke som kan lades opp i enheten, eller simpelthen vanlige AA-batterier.
  Fulladet har GPSMAP 64s en kapasitet på opptil 16 timer, noe som gir deg nok strøm til en hel dag, selv om det skulle dukke opp noe uventet.

  Utforsk terrenget.
  GPSMAP 64s leveres med en rekke navigasjonsfunksjoner.
  Bruk veipunkter, spor og ruter til trygg navigering utenfor allfarvei, og når du skal hjem igjen, kan du alltid stole på at TracBack viser vei.

  Del trådløst.
  Del veipunkter, spor, ruter og geocacher trådløst med andre brukere som har kompatible enheter.
  Nå kan du gi vennene dine tilgang til favorittfjellturen eller -cachen din uten at du må bruke datamaskinen.
  Bare trykk på Send for å overføre informasjonen til en annen trådløs Garmin-enhet.

  GPSMAP 64s kan også kobles til kompatible Garmin-enheter, deriblant VIRB?-actionkameraet og ekstra sensorer, slik som temperatursensoren tempe? og pulsmåler.

  Tilleggsinformasjon

  Tilleggsinformasjon

  Merke Garmin
  EAN 753759115838
  Kundeomtaler

  Bra saker

  Jeg kjøpte denne av to grunner:
  1. Den er en ganske bra GPS.
  2. Den fungerer som lader (om man bruker Garmin batterier) og dermed kan jeg lade med mitt Anker 21W solcelle tur-panel. Lykt, radio, kamera, telefon, GPS osv, så lenge det bruker AA batterier (eller kan lades med USB) - det er en befrielse å ha 'uendelig' med strøm til alt når man er 20 mil innover på vidda.

  Det eneste jeg har å utsette på denne er batterikapasiteten som er 16 timer med Garmins batteripakke (2x 2000mAh 2,4V 4,8Wh). Solcellepanel er dermed et must på langtur.
  • Rangering
  Postet 02.02.2018 av Tommy Sæther

  Skriv din egen omtale

  Du omtaler: Garmin 64s GPS

  Hvordan vurderer du dette produktet? *

  Rangering