Meny
MENY

Viltkamera og tilbehør

Friluftsmagasinet var blant de første som begynte å selge viltkameraer i Norge, kameraene var den gangen like store som postkasser, tok bilder av ymse kvalitet og hadde dårlig batterikapasitet. Mye har skjedd siden den gangen og mange leverandører har blitt testet med varierende hell. Vi har i mange år nå solgt viltkameraer med og uten sending- og kommunikasjonsmuligheter fra Uovision. Disse kameraene har lang batterilevetid, tar gode bilder og filmer og i tillegg er de enkle å sette opp. Vi selger også et standard viltkamera under vårt eget merkenavn Dovrefjell som er veldig populært blant de som er ute etter et enkelt og rimelig viltkamera. Viltkameraene vi selger egner selg like god på åte, viltstier, saltsteiner og som overvåkning hjemme på gårdsplassen. Trenger du veiledning i valg av viltkamera så ta kontakt med oss - vi kan viltkamera!

Her finner du viltkamera og overvåkningskamera fra kvalitetsleverandøren

Her finner du det utstyret du trenger for å feste viltkameraet ditt til husveggen eller treet i skogen. Om det er dårlig mobil..

Alle våre viltkameraer er avhengig av strøm. Her finner du batterier som passer våre viltkamera. Vi har te..

Her finner du SD minnekort som passer til alle våre viltkamera fra Uovison og Dovrefjell. Minnekortene kan også brukes i fotok..

Lukk
Handle for 1500 kroner mer og få gratis frakt!
Gjelder klimanøytral servicepakke
(levert til nærmeste utleveringssted)
0 av 1500