Meny
MENY
KUN PÅ NETT

Garmin inReach Mini, oransje

 • Liten, lett og robust satellittkommunikasjonsenhet
 • 3 199,-

  Lagerstatus: 5+ på hovedlager

  Varenummer: 37118
  • local_shippingRask levering
  • access_time100 dagers angrerett
  • replayGratis bytte og retur
  • Få først. Betal senere.
  Beskrivelse

  Detaljer

  Garmin inReach Mini, oransje.

  Med inReach Mini kan du opprettholde kontakten når du er utenfor allfarvei.

  En satellittkommunikasjonsenhet i lommestørrelse for eventyr der størrelse og vekt har mye å si. Med inReach Mini kan du sende og motta tekstmeldinger, spore og dele reisen din og utløse et interaktivt SOS-varsel for å kontakte GEOS-beredskapsstyrken som er tilgjengelig hele døgnet.

  Med inReach-tilkobling kan familie og venner holde kontakten uansett hvor aktivitetene dine fører deg.

 • Liten, robust og lett satellittkommunikasjonsenhet med funksjon for toveis tekstmeldinger og 100% global Iridium-dekning (krever et satellittabonnement)
 • Send en interaktiv SOS-melding til det døgnåpne overvåkningssenteret for redningstjenester (krever et satellittabonnement)

 • Få tilgang til nedlastbare kart, satellittbilder i farger med mer ved hjelp av den Garmin Earthmate-appen (gratis) og kompatible enheter
 • Internt oppladbart litiumionbatteri gir opptil 90 timers batteritid i modus for 10-minutters sporing
 • Liten, lett og robust
  Med en lengde på 9,9 cm, bredde på 5,2 cm og kun 100 gram passer inReach Mini fint i lommen eller sekken.
  Den kan kobles til for meldinger via Iridium-satellittnettverket og har 100% sømløs Iridium-dekning over hele verden. Du trenger ikke å bekymre deg for om du er innenfor rekkevidden til et mobilsignal, eller om problemer med sporadisk dekning.

  SOS-meldinger
  GEOS er verdens fremste selskap for nødrespons og overvåking. De har bidratt til redningsaksjoner i mer enn 140 land og reddet mange liv. De er på vakt hele døgnet for å svare på SOS-meldingene dine, spore enheten din og varsle de rette nødetatene der du er. Når du har sendt ut et nødsignal, kan du forvente en leveringsbekreftelse om at hjelpen kommer. Du får også kontinuerlige statusoppdateringer fra beredskapsstyrken.

  Flere tilkoblingsmåter
  Med trådløs tilkobling mellom enheter kan du fjernstyre inReach Mini og sende og motta meldinger med kompatible håndholdte Garmin-enheter, smarttilbehør og andre mobilenheter.
  Med GPS-basert posisjonssporing kan du dele posisjonen din med de som er hjemme eller i felten. Du kan også dele eventyrene dine på sosiale medier. Et kompass viser retning og avstand langs en rute eller til et veipunkt for enkel navigasjon.

  Parkoble med en mobilenhet
  Den kostnadsfrie Earthmate-appen kan synkronisere den håndholdte inReach-enheten din med en kompatibel Apple- eller Androidenhet via Bluetooth, slik at du får tilgang til et ubegrenset antall kart og flyfotografier.
  Earthmate gjør det også mulig å bruke alle inReach-funksjonene på den parkoblede mobilenheten.
  Du kan også få tilgang til telefonens kontaktliste fra Earthmate-appen for å sende meldinger med kontaktene dine verden over, med færre tastetrykk.

  Værmeldinger uansett hvor du er
  Med den valgfrie inReach-værmeldingstjenesten får du detaljerte væroppdateringer direkte på inReach Mini-enheten eller på en kompatibel enhet som er parkoblet med Earthmate-appen. På denne måten finner du ut hva slags vær som venter deg på reisen. Basic- og Premium-pakker er tilgjengelig. Du kan også be om værmeldinger for den gjeldende posisjonen din, for andre veipunkter på reiseruten eller for rutens destinasjon.

  Robust inReach
  Solid, slitesterk, støtsikker (MIL-STD-810F) og vanntett i henhold til IPX7, inReach Mini er utviklet for å vare.
  Den har et internt, oppladbart litiumionbatteri for opptil 90 timers bruk i standard modus for 10-minutters sporing og opptil 24 dager i strømsparingsmodus. Lad enheten med microUSB-strømkabelen eller med den valgfrie 12-voltsladeren for lading i kjøretøy.

  Parkoble med Garmin Pilot
  inReach Mini er en viktig kilde til kommunikasjon innenfor luftfart.
  Når inReach Mini er parkoblet via Bluetooth med et kompatibelt nettbrett eller en kompatibel smarttelefon som kjører Garmin Pilot-appen, er det enkelt å sende og motta tekstmeldinger i cockpiten - selv i områder uten mobildekning. Appen henter kontaktlisten på smartenheten din. Dermed får du enkel og sømløs tilgang.
  Siden inReach Mini også er en håndholdt GPS, kan Garmin Pilot bruke den solide posisjonskilden til å kjøre et georeferert flyposisjonssymbol på skjermbildet for bevegelige kart på nettbrettet.
  inReach Mini kan også spore flyvningen din ved hjelp av den nettbaserte MapShare-siden som er opprettet for inReach-kontoen din, slik at andre kan følge med fra bakken. Du kan også koble til via Facebook eller Twitter.

  Andre luftfartstjenester
  inReach Mini er også en støttet enhet for Leidos Flight Services (LFS), Adverse Condition Alerting Service (ACAS), Surveillance-Enhanced Search and Rescue (SE-SAR) og Enhanced Special Reporting Services (eSRS). Hvis du registrerer deg for å få informasjon fra ACAS, ber LFS-varsler deg om å be om en forkortet orientering for å adressere bestemte uønskede tilstandssituasjoner som kanskje berører den planlagte rutingen for flyvningen din. Med automatisk overvåking som leveres av SE-SAR-tjenesten, kan systemet likeledes identifisere potensielle nødssituasjoner og/eller nødsignaler for å sette i gang beredskapsprosedyrer for flyet ditt raskt.

  Fleksible satellittabonnement
  For å få tilgang til Iridium-nettverket og kommunisere med inReach Mini må du ha et aktivt satellittabonnement . Du kan velge mellom et årsabonnement eller et fleksibelt, løpende månedsabonnement avhengig av hvor mye du tror du kommer til å bruke tjenesten.

  Les mer om satelittabonnement her - garmin.no.

  Inkluderer ubegrenset lagringsplass i nettskyen og turplanlegging
  Alle inReach-enheter leveres med gratis tilgang til en nettskydrevet portal der du kan planlegge turer med ruter og veipunkter, opprette forhåndsdefinerte meldinger og hurtigtekstmeldinger, synkronisere og administrere enhetsinnstillingene, oppdatere fastvaren, knytte til kontoer for sosiale medier, lagre alle posisjonssporingsdata og mye mer.

  Leveres med inReach Mini, ladekabel/datakabel, karabinkrok, adapter for piggfinnemontering, dokumentasjon.

  Les brukerveiledningen her.

  Tilleggsinformasjon

  Tilleggsinformasjon

  Merke Garmin
  EAN 753759186265
  Video
  Produktomtaler
  Reviews
  Lukk
  Handle for 1500 kroner mer og få gratis frakt!
  Gjelder klimanøytral servicepakke
  (levert til nærmeste utleveringssted)
  0 av 1500