Meny
MENY

Garmin GPSMAP 64sx GPS

3 199,-

Lagerstatus: 5+ på hovedlager

Varenummer: 37115

Eller hent i butikk

Sjekk lagerstatus i butikk
 • local_shippingRask levering
 • access_time100 dagers angrerett
 • replayGratis bytte og retur
 • Få først. Betal senere.
Beskrivelse

Detaljer

Garmin GPSMAP 64sx GPS - pålitelig navigasjon

 • Robust, vanntett, knappebetjening og en 2,6 tommers sollysvennlig fargeskjerm
 • Høyfølsom mottaker med quad helix-antenne og støtte for multi-GNSS (GPS, GLONASS og Galileo) og ett tre-akset kompass med barometrisk høydemåler er tilgjengelig på GPSMAP 64sx-modeller
 • Trådløs tilkobling via Bluetooth®- og ANT+®-teknologi er tilgjengelig på GPSMAP 64sx-modeller
 • Batteritid: opptil 16 timer i GPS-modus
 • Gled deg til neste tur! Enten du er på fjelltur, sykler, geocacher eller klatrer, kan du utforske mer med GPSMAP 64sx-navigasjonsenhetene. Serien støtter multi-GNSS.

  Behold dekningen
  Med quad helix-antenne, høyfølsom GPS-mottaker og støtte for flere globale navigasjonssystemer (GPS, GLONASS og Galileo) finner enhetene i GPSMAP 64sx-serien posisjonen din raskt og nøyaktig. De opprettholder også posisjonen i mer utfordrende miljøer enn med kun GPS.

  Legg til kart
  Du kan enkelt laste ned enda mer med et innebygget minne på 8 GB og et microSD?-kortspor for å få mer lagringsplass kart.

  Satellittbilder
  GPSMAP 64sx-serien støtter også BirdsEye-satellittbilder (krever abonnement ) som gjør at du kan laste inn satellittbilder og integrere dem i kartene.

  Del trådløst
  Du kan bruke de håndholdte GPSMAP 64sx-enhetene til å dele veipunkter, spor, ruter og geocacher trådløst med andre kompatible enheter. Nå kan du dele favorittfjellturen eller geocachen din med venner uten å bruke datamaskinen. Bare trykk på Send for å overføre informasjonen til en annen håndholdt Garmin-enhet.

  Hold kontakten
  Med smartvarsler kan du trådløst motta e-post, tekster og varsler fra en kompatibel enhet. Hold kontakten uten å måtte rote nede i ryggsekken for å finne smarttelefonen din.

  Finn mer moro
  GPSMAP 64sx-serien har papirløs geocaching. Last opp GPX-filer rett til enheten, og vis viktig informasjon som posisjon, terreng og tips fra Geocaching.com.


  Vekt: 230 gram med batterier.
  Batteritype: 2 stk AA-batterier (ikke inkludert), NiMH eller litium anbefales.
  Minne: 8GB.

  Klikk her for norsk brukerveiledning.

  Vanlige spørsmål og flere videoer.

  Tilleggsinformasjon

  Tilleggsinformasjon

  Merke Garmin
  EAN 753759229498
  Produktomtaler
  Reviews