Meny
MENY

Friluftsliv

Vi i Friluftsmagasinet er stolte av å ha bidratt til den stolte norske friluftstradisjonen. Siden 1991 har vi solgt friluftutstyr til det norske friluftsfolk og siden 1997 har vi også utviklet og produsert egne produkter under varemerket Dovrefjell. I tillegg til våre egne produkter har vi også et stort utvalg av friluftutstyr fra kjente norske og utenlandske merkevarer. Vi er setter store krav til våre leverandører og tar kun inn produkter vi vet fungerer og som vi kan stå inne for - alt for å gi deg størst mulig turglede.

Enten du skal på langtur til fjells eller på en kort overnattingstur i marka er det viktig å sove godt. Ing..

For en vellykket tur er soveposen og liggeunderlaget avgjørende. Riktig sovepose til temperatur og årstid samt e..

Friluftsmagasinet har et godt utvalg av sekker til alle turer. Enten du skal på hytte til hyttetur, dagstur i marka ell..

Skal du på tur kommer du sjelden utenom matlaging. Matlaging på tur kan være turens høydepunkt eller kun en nødvendighet p..

Garmin er ledende i verden på GPS navigasjon. Hos Friluftsmagasinet finner du alle de populære produktene fra Garmin. Vi har h..

Friluftsmagasinet har et stort utvalg av kikkert og optikk til jakt og friluftsliv. Vi har håndholdte kikkerter av supe..

Når man skal på tur er det mye man trenger og mye man ikke trenger å fyller sekken med. I dag finnes det tusenvis av produkte..

Her finner du hodelykter, lommelykter og campinglykter fra kjente merkenavn som

Fra sveitsiske Mammut har vi et utvalg av ..

Friluftsmagasinet var blant de første som begynte å selge viltkameraer i Norge, kameraene var den gangen like st..

Lukk
Handle for 1500 kroner mer og få gratis frakt!
Gjelder klimanøytral servicepakke
(levert til nærmeste utleveringssted)
0 av 1500