Meny
MENY

Isfiske

Hos Friluftsmagasinet finner du et stort utvalg av utstyr til isfiske. Vi har isbor fra de kjente merkenavnene, sikkerhetsutstyr, mormyska, røyeblink og pimpel. Sjekk også utvalget av pilkestikker og isfiskestenger. Maggot finner du i alle våre butikker.

Her finner du et utvalg av pilkestikker og isfiskestenger til alle typer isfiske, enten du skal fiske etter abbor i skogsvannet,..

Her finner du isbor i alle størrelser og tykkelser til isfiske på skogsvannet og til fjordisen fra kjente merkenavn som Mora o..

Å fiske på isen med mormyska er effektivt og enkelt. Mormyska brukes ofte, helst sammen med en pilkestikke med na..

En pimpel fungerer like bra til isfiske på skogsvann som på sjøisen, men er nok mest brukt på ferskvann. Pimpelen finnes i u..

Skal du til fjells og prøve lykken etter røya er røyeblink en sikker vinner. Her finner du røyeblinker og Flash Light som of..

Her finner du lyspropper, agnkrok, sene og kunstig agn til fiske på isen, både i ferskvann og i fjorden. I alle våre butikker..

All ferdsel på is må gjøres med aktsomhet. Husk at isen ofte er mindre trygg i nærheten av inn- og u..

Her har vi samlet utstyr som er perfekt til isfisketuren. Isøser, varmeputer, varme støvler, sittekasser og andre smarte ting..