Meny
MENY

Fiske

Vi har et stort utvalg av fiskeutstyr til de aller fleste fisketurer. Vi har satt sammen et utvalg av fiskesett til sjø- og ferskvannsfiske til hyggelige kampanjepriser. Du finner også fiskestenger og fiskesneller fra kjente merkenavn som Sølvkroken, Dam, Abu Garcia, Lawson og Berkley. Vi har et stort utvalg av sluk, spinner og wobbler slik at du har mulighet til å fange storfisken både i sjøen, i elva og i fjellvannet. Hos oss finner du alt du trenger av utstyr og tilbehør til ørretfiske, laksefiske, isfiske, fluefiske og sjøfiske. Skitt fiske!

Her finner du et stort utvalg av fiskestenger og sneller fra kjente merkenavn til alle typer fisketurer. Du finner også fiskese..

Vi har et stort utvalg av sluk, spinner, wobbler, fluer og kroker til all slags fiske enten du skal fiske på sjøen, i elva ell..

Hos Friluftsmagasinet finner du alt du trenger til fisketuren. På disse sidene finner du bokser, vesker og sekker til oppbevari..

Hos Friluftsmagasinet finner du et stort utvalg av utstyr til isfiske. Vi har isbor fra de kjente merkenavnene, sikkerhetsutstyr..

Her finner du sene og snøre i de mest populære tykkelser og materialer.

Lukk
Handle for 1500 kroner mer og få gratis frakt!
Gjelder klimanøytral servicepakke
(levert til nærmeste utleveringssted)
0 av 1500